Poradna Steliva pro kočky


Autor: | Vloženo: 19.11.2013 000 17:20 | Témata: Poradna Steliva pro kočky

Co mám dělat, když moje koťátko kaká za dveře?

Dobrý den. Mám doma 2 měsíce 4 měsíční kotě. Když jsem ve škole je v mém pokojíku, kde má záchodek, žrádlo, pití. Do toho záchodku chodí, ale když jsem právě v té škole, nebo v noci, nebo když jí omylem přivřu do pokojíku, tak se mi vyčůrá nebo vykaká za dveře. Už nevím co mám dělat. Stelivo má čisté. Koberec jsem už umývala čističem na koberce, ale žádná změna. Když jsem jí měla první 2 týdny, tak mi dělala něco podobného, ale to na postel, kterou nepoužívám. Pak mi to přestala dělat a najednou zase. Co mám dělat?
Děkuji Vendy

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. ledna 2014

    Dobrý den,

    Vaše kotě se pravděpodobně mstí za to, že ho necháváte zavřené v pokoji. Pokud musí být zavřené, zkuste mu pořídit nějakou hračku, kterou bude mít k dispozici pouze, když budete odcházet do školy. Když jste doma, věnujte se mu.
    Existují také výcvikové přípravky, které odpuzují nebo naopak přitahují zvířata na určitá místa. Na záchodek lze použít Beaphar Play Spray s kozlíkem lékařským pro kočky, který udělá záchodek atraktivním (http://www.beaphar.cz...).
    Na místa, kde je kálení kočky nežádoucí, lze aplikovat Beaphar Stop It, což je naopak odpuzovač koček (http://www.beaphar.cz...).
    Oba přípravky jsou pro kočky neškodné a nemají pro lidi nepříjemný zápach.
    Pro vyčištění koberce můžete zkusit odstraňovač skvrn Beaphar Stain Remover, který obsahuje přátelské bakterie, které rozkládají skvrny organického původu (moč, výkaly, sliny, ale i z ovocných šťáv, vína apod.) a taktéž zápach (http://www.beaphar.cz...).

    Přeji pěkný den!

    Za firmu Beaphar Bára



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    24. ledna 2014

    Dobrý den,možná Vás chce upozornit,že se ji něco nelíbí -nemusí se ji líbit stelivo nebo musí se dělit o záchodek s další kočkou(začala bych přidáním druhého záchodku).
    Nebo ještě na toaletku neumí moc chodit- vždy po jídle ji dejte na toaletku nebo ji hlídejte ( když se chce kočce na WC začne čichat k zemi a kopat)
    Každopádně to znamená upozornění na věnování více péče :)

    Krásný den :) Berry

    PS: koberce atd. jsem čistila min. 2x jarem :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.